Republika Srbija – Zemlja partner sajma Viroexpo 2013.

Objavljeno:

spot_img

Potvrđeno je kako će Republika Srbija biti Zemlja partner 18. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013 koji će se u Virovitici održat od 18. do 20. siječnja iduće godine. Izaslanstvo Viroexpo-a i Virovitičko-podravske županije, predvođeno županom i predsjednikom Odbora za organizaciju Viroexpo-a 2013 Tomislavom Tolušićem, tim je povodom posjetilo i veleposlanstvo Republike Srbije u Republici Hrvatskoj, te Privrednu komoru Republike Srbije u Beogradu.

Do sada su Zemlje partneri Viroexpo-u bile: Poljska, Češka, Mađarska, Rusija, Austrija, Njemačka, Bosna i Hercegovina, Slovačka, Makedonija i Ukrajina. Organizatori i Viroexpo-a 2013 biti će: Virovitičko-podravska županija; Grad Virovitica; HGK Županijska komora Virovitica; HOK Područna obrtnička komora VPŽ; Turistička zajednica VPŽ. Za tehničku realizaciju sajma zadužena je tvrtka Viroexpo d.o.o. Virovitica.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...