Ribič iz Pitomače upecao ljudsku lubanju

Objavljeno:

Ivica Kukec, ribič iz Pitomače, u utorak je oko 18 sati iz rijeke Drave nedaleko od križničkog mosta izvukao ljudsku lubanju. Vijest je danas prvi objavio regionalni tjednik Podravski list.
O šokantnom ulovu Ivica je odmah obavijestio policiju, a u tijeku je postupak kojim će se pokušati utvrditi identitet osobe i uzrok smrti.

Ribič iz Pitomače upecao ljudsku lubanju
Ribič iz Pitomače upecao ljudsku lubanju

– Bio sam s prijateljem u ribolovu i prvo sam mislio da sam udicom zakačio panj. Kad smo iz vode izvukli lubanju, ostali smo šokirani – priča nam prošli tjedan, nakon strašnog ulova, Ivica Kukec.
Lubanja je bila prekrivena algama pa je pravi šok uslijedio dok su pitomački ribiči otkrili što se skriva ispod riječne trave, rekao je za portal Podravski.hr.

– Znao smo iz vode izvući otpad i panjeve, a ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti da će jedan od mojih ribolova završiti ulovom lubanje. Još i sad sam u šoku i ne mogu vjerovati da sam doista iz vode izvukao ljudsku lubanju – kaže Ivica Kukec.

Prema viđenom, Ivica smatra da je lubanja već duže u vodi te da je po njenom obliku riječ o posmrtnim ostacima ženske osobe.

– Lubanju smo predali policiji i stručnjaci će pokušati utvrditi identitet i je li riječ o žrtvi utapanja. Mi u ovom času samo možemo nagađati da su to posmrtni ostaci ženske osobe – kaže Ivica Kukec.

Kako su sve žrtve utapanja u rijeci Dravi na području Podravine u međuvremenu pronađene, pretpostavlja se da je riječ o žrtvi utapanja s drugog slivnog područja Drave. No, to se tek treba utvrditi analizom pronađenih posmrtnih ostataka.

Neslužbeno smo doznali da je nakon izuzimanja potrebnih dijelova za analizu na Zavodu sudsku medicinu lubanja pohranjena na groblju u Pitomači gdje će se čuvati do završetka istrage. (db)
FOTO: DARKO IMBRIŠA/Podravski.hr

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U Virovitičko-podravskoj županiji 38,4 posto manje Srba, ostaju bez prava na izbor zamjenika župana

Konačni rezultati popisa stanovništva provedenog 2021., objavljeni prošli četvrtak,...

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...