spot_img

Rock grupa Hysteria u kojoj svira i Tomislav Kožnjak iz Virovitice, objavila je prvi dio albuma ‘Manifest’ koji se zove ‘Za Srce’.

Objavljeno:

Hysteria
Hysteria, foto Facebook.com

Hysteria je objavila nekoliko novih pjesama povezanih u naziv ‘Za Srce‘, koji čini prvi dio albuma ‘Manifest’. “Za srce” vedrija je, pozitivna, ponosna i impulzivna strana ljudskosti koju svatko ima u sebi. Album će biti dostupan u fizičkom obliku uskoro, a zanimljivost je da nije napravljen u standardnoj formi CD-a, već je izrađen u obliku kreditne kartice s USB čipom na kojemu se nalaze pjesme.

Dio postave je i bubnjar Tomislav Kožnjak iz Virovitice

Tomislav Kožnjak
Tomislav Kožnjak, foto: facebook.com

Hysteriu čine četvero mladih entuzijasta Monika Birger (vokal), Ivan Podoreški (gitara), Dino Raičević (gitara), Marko Suvala (bass) i Tomislav Kožnjak (bubanj), koji sviraju alternativni rock. Tijekom 2012. godine snimaju svoj prvi demo album Novi dan, a zatim započinju s radom na svom prvom albumu. Tijekom 2017. mijenja se postava, a dijelom ekipe postaje Tomislav Kožnjak. Samim time, odlučili su prezentirati svoj rad novim albumom i nastupima na raznim festivalima.

Band poslušajte na YouTubeu na: https://www.youtube.com/channel/UCX-EBTpt7RyC4voF_bPXXeQ

Tomislav Kožnjak
Tomislav Kožnjak, foto: facebook.com
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni