1

Na zanimljivoj lokaciji u prirodi pod zvjezdanim se nebom ove godine prvi put u Pitomači održava NATURA ROCK.

NATURA ROCK svim avanturistima i obožavateljima rock glazbe nudi kvalitetan rock pod zvijezdama – koncert bendova Black Tattoo i Villa Vereucha te country-rockera Picksiebnera.

Koncert će se održati 31. kolovoza na karauli Šašnato Polje, a iz centra Pitomače bit će organiziran prijevoz do karaule. Osiguran je i prostor za kampiranje, jelo i piće. Možete prošetati do rijeke Drave i križničkog mosta, odmoriti se na obližnjem izletištu, provozati skelom ili se pak aktivno zabaviti igrajući paintball.

Svrha ovog koncerta je, uz dobru glazbu, skrenuti pozornost na vrijednost zaštićene prirode unutar Regionalnog parka Mura-Drava te promovirati Srednju školu Stjepana Sulimanca kao kvalitetnu školu sa uskoro jednom od najmodernijih škola u RH i praktikumu koji se nalazi na lokaciji održavanja koncerta.

Ulaznica u pretprodaji stoji 10 kuna, na dan koncerta 20, a u kompletu s majicom NATURA ROCK 35 kuna. Ulaznice, osim na prodajnim mjestima u Pitomači, možete kupiti uplatom na žiro-račun Udruge PING.

Organizator koncerta je Udruga PING, suorganizatori Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Virovitičko-podravske županije. Glavni pokrovitelj je Općina Pitomača.

1