spot_img

Rodna kuća Petra Preradovića u Grabrovnici dobit će „Interpretacijski centar“

Objavljeno:

Odabrani su prvi projekti za bespovratne potpore u sklopu Programa razvoja javne turističke infrastrukture, među njima je i Opremanje i nabava multimedijalne opreme Interpretacijskog centra Petra Preradovića, Općine Pitomača, za što će se izdvojiti 427.000,00 kuna.

Rodna kuća Petra Preradovića uGrabrovnici
Rodna kuća Petra Preradovića uGrabrovnici

Projekti Ministarstva turizma imaju za cilj jačanje destinacija i povećanja konkurentnosti cjelokupnog hrvatskog turizma, a temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2017. godini, Ministarstvo je objavilo Odluku o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih sredstava. Tom su Odlukom odobrena sredstva za sufinanciranje 46 razvojnih projekata.

– Javna turistička infrastruktura sastavni je dio turističke ponude svake destinacije i zato je iznimno bitno da u nju kontinuirano ulažemo. Kroz ovaj program dodjeljujemo gotovo 20 milijuna kuna za ukupno 46 projekata kroz koje će naše primorske i kontinentalne destinacije postati još privlačnije, atraktivnije i kvalitetnije – istaknuo je ministar Gari Cappelli. (www.min.turizma.hr, www.vpz.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni