Predstavljanje Integriranog razvojnog programa „5 do 12“ za Dvorac u sklopu „Dana otvorenih vrata EU projekata“, koje je u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i EU fondova održano u subotu, 18. svibnja u Virovitici, završilo je dodjelom nagrada autorima najoriginalnijih selfie fotografija.

Natječaj za najbolju selfie fotografiju „Dvorac, park i ja“ organizirao je Grad Virovitica, a uvjet je bio da motiv fotografije bude vezan uz projekt obnove Dvorca Pejačević i Gradskog parka.

Među pristiglim fotografijama, Povjerenstvo u sastavu: Dario Vranek, Ivan Borbaš i Martina Bašić izabralo je četiri najbolje, a autori su nagrađeni prigodnim paketima te poklon karticama u novčanim iznosima: 400,00 kuna za 1. mjesto, 300,00 kuna za drugo mjesto, 200,00 kuna za treće mjesto te 100,00 kuna za četvrto mjesto.

Prvo mjesto pripalo je rukometašicama ŽRK “1234 Virovitica”, godište 2008. i mlađe. Kako doznajemo, mlade rukometašice svoj selfie su snimile nakon osvojenog prvog mjesta na 5. memorijalnom turniru “Pave Vukelić-Pajo” u Orahovici.

Drugo mjesto pripalo je Marini Kirhmajer Taboršak.

Na trećem mjestu je David Juren.

Četvrto mjesto osvojio je Danijel Daku.

Nagrade autorima najboljih fotografija, uz srdačne čestitke, uručio je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Svima zahvaljujemo na sudjelovanju i originalnim fotografijama! (virovitica.hr)