Povodom održavanja 10. međunarodnog turnira za mlađe kadete „Virovitica 2016“ gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin primio je naše proslavljene rukometaše Ivana Balića i Petra Metličića te glasnogovornika Hrvatskog rukometnog saveza Ivana Maraša kao i članove uprave RK VIRO Virovitica na čelu s predsjednicom Željkom Grahovac.

Rukometaši

U kratkom razgovoru gradonačelnik Kirin zahvalio im se u ime svih Virovitičana na sve ono veselje koje su nam priuštili tom svih ovih briljantnih godina hrvatskog rukometa, ali i činjenicom da su nas i nakon igračke karijere nastavili oduševljavati i kao dio stručnog stožera naše reprezentacije, Petar Metličić kao pomoćni trener, a Ivano Balić kao koordinator HRS-a.

Petar Metličić zahvalio se je gradonačelniku Kirinu na prijemu u ime cijelog stručnog stožera reprezentacije naglasivši da je prvenstvo u Poljskoj još jednom pokazalo da je sport, a u ovom slučaju rukomet, najveći promotor Hrvatske. Posebno je pohvalio entuzijaste u RK VIRO Virovitici koji već desetu godinu na ovom turniru okupljaju najveće nade hrvatskog rukometa te Viroviticu naznačio kao grad u koji će i ubuduće uvijek rado dolaziti jer se ta toplina i ljubav prema rukometu ovdje osjeti na svakom koraku. (Virovitica.hr)