S vjetrom u kosi, dimne eksplozije koje „gruvaju oko vas“, munjama koje vam sijevaju i slijeva i zdesna moći ćete doživjeti osjećaj 5D kina u Dvorcu Janković u Suhopolju

0
1251
Dvorac Janković, Suhopolje
Dvorac Janković, Suhopolje (snimio: Antonio Jurkin)

Uz 5D stereo naočale, s vjetrom u kosi, dimne eksplozije koje „gruvaju oko vas“, te munjama koje vam sijevaju i slijeva i zdesna moći ćete doživjeti osjećaj 5D kina koje će biti postavljeno u Centru za posjetitelje Dvorac Janković u Suhopolju i bit će jedino takvo od Zagreba do Osijeka. Bit će to kino u kojem se sjedala miču i u kojem ćete imati osjećaj „kao da ste u filmu“.

snimio: Kristijan Toplak

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović i Drago Prahin direktor tvrtke Prahin Ins d.o.o. potpisali su ugovor o opremanju 5D kina – Dvorac Janković u Suhopolju u vrijednosti od 1.099.702,50 kuna. Dio je to projekta „Suhopoljski vremeplov“, koji sufinancira i Ministarstvo turizma, a Virovitičko-podravska županija ga je napisala u suradnji s VIDRA-om. U tom kinu, će se prikazivali filmovi o povijesti grofa Jankovića, Suhopolju, Virovitičko-podravskoj županiji… Obogatit će se turistička ponuda ovoga kraj i upoznali posjetitelji s Virovitičko-podravskom županijom i Suhopoljem. (www.vpz.hr)