Sa 1,73 alkohola prouzročio prometnu nesreću

Objavljeno:

Jučer, 30. lipnja u 17.55 sati, u kozicama, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama koju je prouzročio alkoholizirani vozač.

Prometna nesreća se dogodila kada je 48 – godišnji vozač, upravljao teretnim automobilom slatinskih registarskih oznaka, kroz mjesto Kozice, smjerom zapad i stok, gdje se upravljajući vozilom u blizini kbr. 118, nije držao sredinom obilježene prometne trake, te je uslijed utjecaja alkohola od 1.73 promila desnim kotačima, zahvatio putnu bankinu i nastavio nekontrolirano kretanje pri čemu je prešao preko cijele širine kolnika i udario u zaštitnu metalnu ogradu putnog mosta, dok je u međuvremenu iz suprotnog smjera, nailazio osobni automobil slatinskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 34 – godišnja vozačica, koja je izbjegavajući sudar sa teretnim automobilom, desnim kotačima zahvatila putnu bankinu, vozilom udarila u sjevernu padinu putnog kanala od kojeg se odbila i udarila u putni most, gdje se zaustavila.

U prometnoj nesreći 48 – godišnji vozač i putnik iz osobnog automobila, zadobili su tjelesne ozljede. Vozačica automobila nije bila pod utjecajem alkohola, dok je alkoholiziranom vozaču izvađena krv i urin. Trenutno slijedi obavijest počinjenom prekršajnom sudu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni