Sa sedam piercinga i jednom tetovažom Marin večeras lovi pobjedu u The Voiceu

Objavljeno:

Marin Jurić Čivro

Imam sedam piercinga i jednu tetovažu. Što se piercinga tiče, dva komada su mi ispod usnice, jedan na jeziku, po dva na obje ‘cice’, kao i dva ‘pluga’ na ušima, no ne znam može li se ovo posljednje nazvati piercingom – nabraja Marin Jurić Čivro.

Dvadesetogodišnji rocker iz Virovitice, član Dečakovog tima, grudni koš dodatno je ukrasio tetovažom na kojoj piše ‘Keep Rhytm’.

– Želja mi je da si dam napraviti još jednu tetovažu, ali želim tu ideju detaljno razraditi prije negoli je provedem – kaže Čivro, čiji su zaštitni znak žestoke pjesme i duga kosa. Posljednji put se, otkriva, na kratko ošišao u prvom razredu srednje škole.

Čivro živi za glazbu koja ga je skoro stajala života. Kao klinac, na putu u glazbenu školu, doživio je prometnu nesreću od koje se dugo oporavljao.

– To je sad iza mene. A glazba je tu, bila i ostala – kaže Slavonac koji je još u osnovnoj školi bio član cover banda Irritus, a poslije blues banda Ohio iz Virovitice. Pjevao je i u zagrebačkom metal bendu SITS s kojim je snimio EP ‘Lost Memories’. Ljubav prema glazbi naslijedio je od oca i djeda, a glazbeni idol mu je Jeff Buckley, kojeg može slušati u bilo koje doba dana ili noći.

Za kraj, na znanje djevojkama, Čivro je slobodan. Na pitanje kako mora izgledati djevojka koja bi ga mogla privući odgovara:

– Nikada ne znaš što život nosi.

[youtube id=nc80OvJ0yN8]

Aljoša Šerić:

Marin ima nevjerojatan spoj osobnosti i glasa, jako je ‘svidljiv’, nosi sve svoje mane otvoreno. Kakav je na pozornici, takav je i u običnom razgovoru, a to ljudi prepoznaju i na kraju i nagrađuju. Ima prepoznatljivu, zeru patničku boju glasa, s glasnicama uvijek na rubu pucanja. Uvjeren sam da je jedan od boljih soul pjevača u Hrvatskoj, iako to on možda ne konta. Ja ga vidim kako pjeva nešto u stilu Cheta Fakera ili Hoziera, alternativni neo soul/r’n’b, a ako ne, onda nek’ se nasloni na alternativni rock… Ono što nikako ne smije, jest poći u smjeru čistog hard rocka ili power rocka, jer takvih vokala ima i previše. Marin je poseban i nadam se da će ostvariti suradnju s isto tako posebnim autorom ili producentom. Na kraju, tek mu je 21 godina, neka se traži, neka ‘fulava’, uvjeren sam da će na kraju balade i doći do cilja. Bolje i to nego da na silu pjeva krive pjesme. (jutarnji.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni