spot_img

Sajamski grad je zatvorio svoja vrata – završio je 21. međunarodni sajam Viroexpo

Objavljeno:

Iza nas je jedan od najaktivnijih vikenda za virovitičane kroz godinu, vikenda kada se održava najveći sajam ovog tipa u Hrvatskoj  – Viroexpo. Na sajamskom prostoru, do kojega ste mogli doći i vlakićem iz centra Virovitice, održane su brojne kulturne, poslovne, zabavne i gastronomske priredbe.

Mogli ste upoznati Zemlju partner sajma Viroexpo, Republiku Kosovo, kroz Gospodarski forum, ali i vidjeti njihove tradicionalne pjesme i plesove nastupom folklornog ansambla ”Shkendija” u Kazalištu Virovitica. U Poduzetničkom inkubatoru održana su brojna stručna predavanja, a na sajamskoj pozornici nastupili su KUD Virovitica, plesna skupina ”Kreativna kutija”, ”Indian summer band”, ”Dancing boots”… Kuhao se i lovački paprikaš te su podijeljena brojna priznanja za najbolja vina.

21. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo ove godine održao se od 26. do 28. veljače, okupio je 750 izlagača iz 27 zemalja svijeta, a posjetilo ga je 26.000 posjetitelja.

– Želim zahvaliti svim izlagačima i posjetiteljima na još jednom odlično posjećenom i odrađenom sajmu, svima koji su bili uključeni u organizaciju sajma te posebnu zahvalu upućujem i tvrtki Contorte na ustupljenom prostoru. – rekao je direktor sajma Viroexpo Igor Andrović.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma bila je Republika Kosovo, a sajam je održan pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...