Na sajmu u Celju predstaviti će se Panonski drvni centar kompetencija i Drvene konstrukcije

Objavljeno:

spot_img

Republika Hrvatska će biti Zemlja partner na 50. Međunarodnom sajmu obrta i poduzetništva u Celju, na kojem će se predstaviti Panonski drvni centar kompetencija i Drvene konstrukcije

Vrijedno priznanje stiglo je na adresu Panonskog drvnog centra kompetencija kao i tvrtke Drvene konstrukcije iz Voćina. Naime, nakon predstavljanja Panonskog drvnog centra kompetencija, na 50. Međunarodnom sajmu obrta i poduzetništva u Celju, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u srijedu 13. rujna, u suradnji s Panonskim drvnim centrom kompetencija, organizirat će dva panela na temu „Hrvatsko drvo kao konkurentan proizvod“.

Panonski drvni centar kompetencija
snimio Kristijan Toplak

Bit će to prilika da hrvatski i slovenski stručnjaci i poduzetnici razmjene mišljenja i iskustva u stvaranja konkurentnog proizvoda od drveta, te da predlože i neka nova rješenja.

Osim toga, Ivana Filipović, direktorica Panonskog drvnog centra kompetencija, sudjelovat će kao moderatorica u panelu na temu „Implementaciji dizajna u hrvatski proizvod od drva“ koji će se održati isti dan od 10,30 do 12,00 sati. Osim toga, na panelu „Napredne tehnologije u drvnoj industriji“, koji je na rasporedu isti dan od 13,00 do 14,00 sati, govorit će direktor te vlasnik Drvenih konstrukcija iz Voćina Mario Abramović, dok će moderatorica i ovog panela biti Ivana Filipović.

Inače, Vlada Republike Hrvatske donijela je Zaključak kojim je prihvatila da Republike Hrvatska bude zemlja partner na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu obrta i poduzetništva u Celju od 12. do 17. rujna 2017. godine, te je to prvi put da je RH Zemlja partner na ovom sajmu koji se prema broju izlagača i posjećenosti, smatra treći u široj regiji. U organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske turističke zajednice na nacionalnom štandu od 500 m2 predstavit će gospodarski i turistički potencijal Republike Hrvatske, te će se po prvi puta u sklopu ove sajamske priredbe, održati bilateralni Gospodarski forum Hrvatska-Slovenija.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...