Samovoljno predao streljivo i minsko eksplozivna sredstva

Objavljeno:

spot_img

Jučer 14. siječnja, Policijsku postaju Virovitica, obavijestio je savjesni građanin sa područja Općine Lukač, te izrazio želju za predajom nelegalnog streljiva i minsko eksplozivnih sredstava. Na adresu dojave, izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je od muške osobe, preuzeo jednu ručnu bombu M-75 i 60 komada streljiva.

Također istoga dana Policijsku postaju Virovitica, putem telefona, obavijestio je građanin sa područja Virovitice, da je u voćnjaku pronašao jednu ručnu improviziranu bombu.

Navedena nelegalna sredstva, preuzeo je djelatnik za protueksplozijsku zaštitu, te pohraniti u skladište ubojne opreme Policijske uprave.

Apel prema građanima – vratite nelegalno oružje:

Pozivaju se gađani, koji posjeduju bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili streljiva, da ga ne odbacuju, već da pozovu najbližu policijsku postaju, gdje će na njihovu kućnu adresu ili mjesto na kojemu se oružje nalazi, doći policijski službenik osposobljen za pirotehnička sredstva, koji će oružje i preuzeti.

Građani koji dragovoljno predaju nelegalno oružje, streljivo i druga minsko eksplozivna sredstva, neće snositi nikakve prekršajne i kaznene sankcije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...