Sanji Bošnjak još jedan mandat ravnateljice VIDRA-e

Objavljeno:

spot_img

Sanja Bošnjak (snimio: I. Šemper)Upravno vijeće VIDRA-e agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, pod predsjedanjem župana Tomislava Tolušića, nakon provedenog javnog natječaja, povjerilo je još jedan mandat u vođenju agencije dosadašnjoj ravnateljici Sanji Bošnjak.

Župan Tolušić je naglasio da je jako zadovoljan dosadašnjim rezultatima koje je agencija postigla, naglasivši da je u 2011. godini izabrana za najbolju razvojnu agenciju u RH radi iznimnih rezultata ostvarenih na prekograničnom natječaju IPA Mađarska-Hrvatska.

Ravnateljica Sanja Bošnjak, zahvalivši se članovima Upravnog vijeća na ukazanom povjerenju, iznijela je plan rada za četverogodišnje razdoblje a koji se prvenstveno odnosi na korištenje EU fondova za poticanje poduzetništva u županiji kako bi se smanjila nezaposlenost, umrežavanje postojećih poduzetnika u klastere, te stvaranje kadrova i projekata za korištenje obnovljivih izvora energije, kako bi u dogledno vrijeme bili spremni za samostalnu energetsku agenciju.

Sadašnji ustroj agencije udovoljava standardima EU te su i odjeli složeni prema budućim Strukturnim fondovima. Naglasila je da već za 2013. godinu u agenciji imaju odobrenih 16 projekata za provedbu, te više njih u fazi odobravanja budgeta ili na rezervnoj listi.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...