Saša Pjanić član ekipe na humanitarnoj verziji utrke Pariz-Dakar!

Objavljeno:

U Varaždinu su predstavljeni hrvatsko-bosanskohercegovački timovi, učesnici 11. humanitarnog rallya Budimpešta-Bamako 2016., koji kreću na put u Afriku kako bi sudjelovali u humanitarnoj verziji relija Pariz – Dakar. Jedan od članova je i Virovitičanim Saša Pjanić, inače poznati fotograf koji će s varaždincima putovati u Malij, odnosno Bamko.

Saša Pjanić
foto: Facebook.com

Ova se utrka, osim po humanitarnom karakteru, razlikuje od svoje poznatije inačice i po tome što u njoj možete sudjelovati automobilom po izboru, odnosno ukoliko primjerice prijavite automobil stariji od trideset godina, sudjelovanje je besplatno, objasnio nam je Stanislav Modrić, član jednog od dva tima, s kojim će u auto i njegova djevojka Elvira Rožmarić.

Pojasnio je Modrić da oni sudjeluju u takozvanoj ‘4×4 turističkoj full off road ruti’, što u prijevodu znači da im cilj nije na odredište stići prvi, već što više voziti okolnim putevima.

Otkrio nam je i tajno oružje tima – to je rakija od medvjeđeg luka, iliti srijemuša, kojom se štite od crijevnih viroza i ostalih bakterija tijekom puta.

Domaći momci i djevojke iz Varaždina, Žabnika, Virovitice i Tuzle startaju u ponedjeljak, 15. siječnja, a već 18. siječnja moraju biti u tisućama kilometara udaljenom Maroku, kako bi na vrijeme stigli na brod za nastavak utrke. Budući da pobjeda nije cilj, držimo palčeve da avantura bude nezaboravna.

foto: Facebook.com
foto: Facebook.com

– Hvala svim dobrim ljudima koji su jučer došli na Kapucinski trg u Varaždinu i donirali dobrovoljne priloge u našu škrabicu. Prikupljena sredstva, u obliku školskog priloga, odjeće, sportskih rekvizita, routera i sličnog, odnijet ćemo afričkim klincima kojima su najpotrebnija. Po sistemu usput i na vrata, u zamjenu za dječji osmijeh. Druženje je jučer potpalio i Jura Geci, koji nam otprašio odličan blues na gitari, skoro kao Ali Farka Touré, ali na snijegu, rekao je Virovitičanin Saša Pjanić.

Članovi ekipe su: My Life4Kids Team 1 (Damir Filipović, Azur Dervišagić i Saša Pjanić) i My Life4Kids Team 2 (Elvira Rožmarić i Stanislav Modrić).

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni