spot_img

Savjetodavna služba kosovskog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja u posjetu Virovitičko-podravskoj županiji

Objavljeno:

Od 15. do 19. rujna u Virovitičko-podravskoj županiji gostovat će, na poziv župana Tomislava Tolušića, stručnjaci iz Savjetodavne službe Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja sa Kosova. Posjet je organiziran u sklopu njihovog projekta „Razvoj ruralnih područja putem promicanja savjetodavnih službi“.

U utorak 16. rujna u 9,30 sati održat će se sastanak s kosovskim savjetodavcima u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije na kojem će  u sudjelovati župan Tomislav Tolušić sa suradnicima.

Potom, oko 11:30 sati, kosovski savjetodavci se sastaju sa stručnjacima iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja u VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Obilazak županije nastavlja se u 15:00 sati kada slijedi posjet pitomačkoj Spider grupi – tvrtki koja se bavi proizvodnjom i preradom kultiviranog ljekovitog bilja, otkupom i preradom samoniklog ljekovitog bilja i razvojem širokog programa proizvodnje čajeva, te koja putem programa podrške i financiranja značajnih projekata značajno doprinosi razvoju kulturnog, zabavnog i sportskog života na području županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...