Savjetovalište za studente započelo s radom

Objavljeno:

Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici zajednički su organizirali psihološku pomoć studentima. Radi se o savjetovalištu za studente koje je organizirano u Visokoj školi i u kojemu stručnu pomoć pruža profesor Siniša Brlas, psiholog koji inače radi u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Ova je suradnja dio projekta koji se pod nazivom „Proaktivna skrb o mentalnom zdravlju obitelji; savjetovališni i preventivni postupci usmjereni pomoći u organizaciji slobodnog vremena“ od srpnja 2014. godine provodi u Virovitičko-podravskoj županiji. Nositelj projektnih aktivnosti je Zavod za javno zdravstvo, a aktivnosti se provode u suradnji s partnerom i brojnim suradnicima među kojima je i Visoka škola u Virovitici.

Cilj je ovoga savjetovališta ponuditi studentima stručnu pomoć u rješavanju različitih problema na koje nailaze tijekom svojega školovanja, i to tako da im je pomoć dostupna upravo u ustanovi u kojoj se školuju, te ih osnažiti u donošenju pozitivnih odluka u životu, osobito onih koje su povezane s organizacijom njihova slobodnog vremena.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni