Saznajte koje su kazališne predstave na rasporedu Virkasa 2020.

0
1389
Virkas 2020
Virkas 2020

Kazalište Virovitica i ove godine organizira 16. po redu Virovitičke kazališne susrete. VIRKAS će se održati od 7. veljače do 7. ožujka 2020. godine. Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Virovitičko – podravska županija i Grad Virovitica. Supokrovitelj susreta je Turistička zajednica grada Virovitice te medijski pokrovitelj Radio Virovitica i Virovitički list.

Virkas je istovremeno i mini turneja po Virovitičko – podravskoj županiji kroz koju će osim virovitičke publike predstave moći pogledati i stanovnici Slatine i Suhopolja. U Kazalištu Virovitica odigrat će se 11 večernjih predstava različitih kazališta iz cijele Hrvatske te nekoliko međunarodnih. Virovitičke kazališne susreta otvorit će nova premijera Kazališta Virovitica KAO I SVAKI DAN predstava u nastanku djelo je Aleksandra Švabića (ujedno i redatelja predstave) i Vedrane Klepice (autor i dramaturg) prema motivima Aristofanove drame Ptice. Predstave će se isto tako igrati i za osnovne i srednje škole.

Prodaja kompleta i pojedinačnih ulaznica počinje u ponedjeljak 27. 1. 2020. na blagajni kazališta. Uz pristupačne cijene: komplet 11 predstava – 300 kn, pojedinačna ulaznica – 50 kn, tu je i popust za umirovljenike i studente – pojedinačna ulaznica – 40 kn.

Informacije i rezervacije u KAZALIŠTU ili na tel. 721 330 Radno vrijeme blagajne od 9 do 16 sati te sat vremena prije početka predstave