Na 2. glazbenom pikniku nastupa grupa Freeway uz Oltimer show

Objavljeno:

NAJNOVIJE: Manifestacija koja se trebala održati 28. kolovoza, neće održati zbog loših vremenskih uvjeta i ona prebacuje na slijedeći vikend kad je i RockBlues festival.

U subotu, 28. kolovoza, održat će se još jedno druženje u prirodi pod nazivom „Piknik u dvorištu“ gdje svatko donosi svoje jelo i piće i stvari s kojima će se unutar kruga poznanika ili obitelji družiti i zabavljati. Sve počinje u 17 i završava u 20:30 sati, a kao i prvi piknik, održava se na otvorenom prostoru bivše vojarne u Virovitici te u organizaciji udruge „Nota“ iz Virovitice.

Drugom manifestacijom „Piknik u dvorištu“ povezati će se blues & rock glazba i oldtimer-i. 

Uz band „Freeway“ i Oldtimer klub Virovitica najaviti će se „Rock & Blues Festivala Virovitica“ koji će se održati 04.09.201.g. na ovoj istoj lokaciji.

U sklopu „Rock&Blues Festivala“ održati će se i radionica usne harmonike. Radionicu usne harmonike vodi Matej Blažević čiji je You tube kanal uvršten na svjetsku listu „Top 25 kanala za usnu harmoniku“ i koji danas ima oko 10800 pretplatnika iz cijelog svijeta, najviše iz SAD-a, Francuske i Njemačke.

Kroz radionicu prezentirao bi se instrument i tehnika sviranja usne harmonike, polaznici će dobiti osnovu o sviranju a oni najhrabriji imati će i priliku pokazati na završnoj večeri što su uspjeli svladati na kratkom tečaju. Svaki polaznik će dobiti usnu harmoniku i sav notni materijal koji će se obrađivati unutar radionice.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni