Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici gradskih priznanja

Objavljeno:

spot_img

Nakon što je 28. travnja 2016. godine objavljen Javni poziv svim zainteresiranim fizičkim i pravnim osobama da dostave prijedloge za dodjelu javnih priznanja Grada Virovitice fizičkim i pravnim osobama zaslužnim za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Grada Virovitice, a poglavito za uspjehe iz područja gospodarstva, znanosti, kulture, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta i tehničke kulture, zaštite okoliša te drugih javnih djelatnosti na 102. sjednici Kolegija gradonačelnika razmotren je prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Virovitice i to za dodjelu Zlate plakete Grada Virovitice te dodjelu Zahvalnica Grada Virovitice.

Tako su za Zlatnu plaketu Grada Virovitice predloženi Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica – za promicanje glazbene kulture i 130 godina rada i Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica – za promicanje knjižničarske djelatnosti te doprinos u kulturnom i javnom životu.

Za zahvalnice Grada Virovitice predloženi su Šumarstvo Jerbić – za razvoj obrta i poduzetništva, Dražen Tomac – za 25 godina rada i očuvanje tradicijskog obrta, Ankica Fijala – za doprinos na području likovne kulture, Anđa Oljačić – za 25 godina rada u Udruzi roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, Antun i Ljiljana Kralj – za humanitarnu djelatnost, Marino Bloudek – za iznimna ostvarenja u atletici, Antun Petras – za razvoj športa i Marin Kutnjak – naj učenik srednjih škola s četverogodišnjim programom na području Virovitičko-podravske županije

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...