Sklopljena koalicija za Viroviticu svih građana, a ne za gradonačelnikov grad

Objavljeno:

spot_img

U sjedištu Gradske organizacije SDP Virovitica održana je konferencija za medije na kojoj su sudjelovali Nada Čavlović-Smiljanec, predsjednica GO SDP-a i ravnateljica porezne uprave RH, Nada Bartolić, predsjednica GO HNS-a, Vladimir Moslavac, predsjednik ŽO HSU-a te Damir Barić, kandidat za gradonačelnika Virovitice.

HDZ je stranka dvadeset posto građana našeg grada. Nas ostalih osamdeset posto nismo zadovoljni smjerom kojim nas vodi aktualni gradonačelnik i njegovi ljudi. Pozivam još jednom Virovitičanke i Virovitičane da izađu na izbore 19. svibnja, da ne nasjedaju ponovno na lažna obećanja te podrže listu SDP-HNS-HSU i na taj način osiguraju stvaranje drugačije Virovitice, Virovitice kao grada zaposlenih i zadovoljnih građana. – Damir Barić

U uvodnom izlaganju, prije potpisivanja sporazuma, Nada Čavlović-Smiljanec istaknula je spremnost države za financiranjem projekata u komunalnoj i prometnoj infrastrukturi te poljoprivredi, što dokazuje izdvajanjem sredstava za neke zahvate koji su u tijeku ( sustav navodnjavanja Kapinci-Vaška, izgradnja i rekonstrukcija prometnica na području grada i županije…. ). ” Država će i dalje sufinancirati i podržavati projekte koji imaju potrebnu dokumentaciju, bez obzira na to koja politička opcija će voditi grad i županiju nakon lokalnih izbora”, istaknula je na kraju.

“Izražavamo zadovoljstvo potpisanim sporazumom stranaka koje su u koaliciji i na državnoj razini te smo uvjereni da će građani prepoznati alternativu dosadašnjoj vladajućoj ekipi. Slijedi nam usklađivanje sva tri programa u zajednički Program za grad Viroviticu kojeg ćemo prezentirati našim građanima kroz predizbornu kampanju”,potvrdili su predsjednici HNS-a i HSU-a.

Kandidat za gradonačelnika Virovitice, Damir Barić, uputio je poziv malim poduzetnicima da već sada pripreme projekte i programe za ulaganja u Virovitici jer nakon izbora ne želi izgubiti ni dan dragocjenog vremena. Glavni cilj naše kampanje, našeg Programa za grad Viroviticu, pretočen je u poruku: svako radno mjesto je bitno.

“HDZ je stranka dvadeset posto građana našeg grada. Nas ostalih osamdeset posto nismo zadovoljni smjerom kojim nas vodi aktualni gradonačelnik i njegovi ljudi. Pozivam još jednom Virovitičanke i Virovitičane da izađu na izbore 19. svibnja, da ne nasjedaju ponovno na lažna obećanja te podrže listu SDP-HNS-HSU i tako osiguraju stvaranje drugačije Virovitice, Virovitice kao grada zaposlenih i zadovoljnih građana”, rekao je Barić i zaključio: ” Virovitica će samo tako biti grad svih njegovih građana, a ne gradonačelnikov grad”.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni