snimio: Antonio Jurkin (foto arhiv Virovitica.info)

Ovih dana ispunjeni smo zadovoljstvom i srećom što živimo u predivnom slavonskom gradu kojeg mi Virovitičani s ponosom možemo nazvati svojim domom te što nas čini jednom velikom i sretnom obitelji. 
Sad kada tu radost međusobno dijelimo jer nam je sreća davanja važnija od primanja, kad nam je u vlastitoj blizini premalo gostiju, prijatelja i rodbine za nebrojene osmjehe kojima želimo častiti druge – dragim sugrađanima, dragim Virovitičanima pristiglim iz dijaspore, svim njihovim gostima kao i prijateljima grada Virovitice – želimo sretan blagdan Velike Gospe, Dan svetog Roka i Dan grada Virovitice.

Županijska i gradska organizacija SDP Virovitica

Čestitka Hrvatske stranke umirovljenika

Drage Virovitičanke i Virovitičani i poštovani umirovljenici želimo da ovaj blagdan unese u vaše domove mir, sreću i blagostanje koje ćete podijeliti sa svojim prijateljima i susjedima, a da duhovna zadovoljstva i uzvišena osjećanja plemenitosti i mudrosti obogate svakodnevni život.

Želja nam je da odnosi svih ljudi, nas međusobno, budu ispunjeni ljubavlju, razumijevanjem i uzajamnim poštovanjem, želimo vam sretan blagdan Velike Gospe, i svetog Roka i Dan grada Virovitice.

GO HSU Virovitica