Izborna kampanja za izbore 2015. je u tijeku, pa smo nastavno na članak o listi SDP-a četvrte izborne jedinice za Sabor RH koji je objavljen na portalu Informativnog centra Virovitica www.icv.hr, dužni javnost ispravno informirati.

Iz redakcijskog članka ICV-a nameće se teza kako SDP-u nije stalo do Virovitice te se neistinito iznosi podatak o pojedinim kandidatima.

Naime, ovaj put je Virovitica na listi dobila 6. mjesto u imenu dr. Marijane Živko, sanacijske upraviteljice Opće bolnice Virovitica. Doktorica nema prijavljeno boravište u Pitomači kako se inputira u članku, već živi u Virovitici dugi niz godina. Kroz politički angažman u SDP-u i funkciju koju obavlja u našoj bolnici je izvrsno upoznata sa svim problemima koji koče razvoj našega grada i nedvojbeno će, kao budući saborski zastupnik i član saborskog odbora za zdravstvo, znati lobirati za interese svoga grada. Ponajviše za unapređenje zdravstvene zaštite naših sugrađana, a to nam je najvažnije.
Usput, stalnim i kontinuiranim obrazovanjem je stekla visoko zvanje doktorice nauka.

Četvrto mjesto na listi naše koalicije u četvrtoj izbornoj jedinici pripalo je Tomislavu Žagaru iz Nove Bukovice, predsjedniku županijske organizacije SDP-a Virovitičko podravske županije i saborskom zastupniku u prethodnom mandatu. Iskustvo iz saborskih klupa koje nosi sobom i dosadašnja odgovornost prema gradu Virovitici kroz mnoge projekte financirane iz državnog proračuna, jamstvo je da je Žagar i ovaj put dobar izbor za listu.
Tomislav Žagar je također visoko obrazovan sa zvanjem diplomiranog inženjera strojarstva.

Ponosni smo i na nositelja liste četvrte izborne jedinice, prof. Domagoja Hajdukovića. Mladi Osječanin, osjetljiv na Slavoniju, socijalista i dokazani član SDP, saborski zastupnik i u dosadašnjem mandatu. Svojom mladošću i dvije diplome, Filozofskog fakulteta u Osijeku i Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, jamac je pozitivne budućnosti kakvu sobom nosi neopterećena europska mladost.

Ovim informacijama pružamo našim sugrađanima dodatni motiv na skorašnjim izborima da ne glasuju već biraju bolje, kojima će nametnuti obvezu za sretniju Hrvatsku.

Gradska organizacija SDP Virovitica

icv.hr