Šest medalja Plesnom centru „Virovitica“

Objavljeno:

spot_img

U subotu 24. svibnja 2014. godine u organizaciji ŠPK Koprivnica i Hrvatskog športskog plesnog saveza održano je međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima, gdje su svoje plesno umijeće među parovima iz Hrvatske i Mađarske, prikazala i četiri plesna para Plesnog centra „Virovitica“.

Petar Turnaj i Ana Medved u kategoriji mlađi osnovci početnog D1 plesnog razreda osvojili su treće mjesto u obje plesne discipline, standardnim i u latinsko-američkim plesovima, te osvojili dvije brončane medalje.

Lovro Švast i Nadia Dujmović u kategoriji uzrasta osnovci D3 plesnog razreda u standardnim plesovima osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju. Ostvarenim rezultatom u standardnim plesovima Lovro i Nadia osigurali su ulazak u visoki C plesni razred u kojemu će na slijedećim plesnim natjecanjima plesati svih pet natjecateljskih plesova.

Antonio Bebek i Lorena Andrea Fabijanac u kategoriji mlađe mladeži D3 plesnog razreda u standardnim plesovima su osvojili četvrto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima preko polufinala i finala doplesali također  do četvrtog mjesta.

Viktor Brlas i Lucija Matek u kategoriji mlađe mladeži D3 plesnog razreda osvojili su dva treća mjesta i dvije brončane medalje kako u standardnim tako i u latinsko-američkim plesovima. Ostvarenim rezultatom Viktor i Lucija osigurali su ulazak u visoki C plesni razred u obje plesne discipline te ih na slijedećim plesnim natjecanjima očekuje svih deset natjecateljskih plesova.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni