U nedjelju 21.04.2013. godine u Križevcima u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i PC „Ritam“ – Zagreb održan je 11. Trofej grada Križevaca, međunarodno plesno natjecanje gdje je među 135 plesna para iz Slovenije, Mađarske, BiH i Hrvatske svoje plesno umijeće prikazalo i šest plesnih parova iz Virovitice.

U kategoriji osnovaca D1 na svom prvom plesnom natjecanju nastupili su Dino Vidak i Ema Crnogaj te Antonio Bebek i Lorena Andrea Fabijanac. U standardnim plesovima Antonio i Lorena Andrea osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su Dino i Ema uz nedostatak sportske sreće zauzeli četvrto mjesto. U latinsko-američkim plesovima Antonio i Lorena Andrea osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, a Dino i Ema treće mjesto i brončanu medalju.

Lovro Švast i Nadia Dujmović u kategoriji osnovaca D3 u standardnim plesovima osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, a u latinsko američkim plesovima treće mjesto i brončanu medalju.

U kategoriji mlađe mladeži D3 Viktor Brlas i Lucija Matek u standardnim plesovima osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima zauzeli četvrto mjesto.

Ilija Marina i Mateja Horvatinović u kategoriji mladeži C plesnog razreda, otplesavši svih deset športskih plesova, u disciplini standard zauzeli su u polifinalu deseto mjesto, a u disciplini latinsko-američkih plesova bili su korak do finala zauzevši sedmo mjesto.

Davor Kihar i Gabrijela Horvat u kategoriji odraslih C plesnog razreda u standardnim plesovima zaustavljeni su u polufinalu zauzevši sedmo mjesto, dok su u latnsko-američkim plesovima preko polufinala u finalu bili tik do medalje zauzevši četvrto mjesto.

Ovim putem možemo najaviti kako će se 4. svibnja u Virovitici po četvrti puta zaredom održati tradicionalno plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima, koji bi prema svim najavama uz prisustvo plesnih parova iz susjednih zemalja trebao poprimiti međunarodni karakter.

Besplatne ulaznice za večernji dio natjecanja ovog plesnog spektakla možete podići u prostorijama Turističke zajednice Grada Virovitice, Trg kralja Tomislava 1, te u Kavana Nova. Sve ostale informacije na 098/983-4996.