Poznavanje prometnih propisa i vještina stječe se od malih nogu. Priredba „Sigurno i vješto u prometu“, održati će se 8. rujna 2012. godine s početkom u 10,00 sati na parkiralištu pokraj Zagrebačke banke, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici u organizaciji Policijske uprave virovitičko – podravske i Autokluba Virovitica.

Na priredbi će djeca moći pokazati svoje stečene spretnosti u vožnji na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon.

– Započela je nova odgojno – obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze starosti od 3 do 8 godina da nam se sa svojim prometalima pridruže na priredbi – natjecanju na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. Svi natjecatelji će na kraju dobiti prigodne nagrade, a zabavnom djelu programa, nastupiti će mali pjevači i plesači iz Virovitice i okolice. Pozivaju se svi; mame i tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane da nam se pridruže na ovom ugodnom druženju. Stoji u pozivu PU virovitičko-podravske.