Šime Strikoman snimio 577 milenijsku fotografiju

Objavljeno:

spot_img

Došlo je i mlado i staro na fotografiranje 577 milenijske fotografije Šime Strikomana kod Hotel Kurije Janković u Kapela Dvoru

Došlo je i mlado i staro na fotografiranje 577 milenijske fotografije Šime Strikomana kod Hotel Kurije Janković u Kapela Dvoru. Poznati hrvatski fotograf, kreirao je bika s krilima, grb Općine Lukač, dok su sve to iz pozadine promatrali članovi njemačkog orkestra Musikverein Cäcilia iz Schemmerberga koji u na proputovanju do Vinkovačkih jeseni.

Fotografiranje milenijske fotografije održano je u sklopu održavanja FraMaFu festivala, a mnogobrojne novinare, među kojima je bio i predsjednik HND-a Saša Leković, pozdravio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, koji je novinarima govorio o europskim projektima obnove kulturne baštine odnosno dvoraca Virovitičko-podravske županije. Osim toga, na milenijskoj fotografiji, uz novinare, mještane Kapela Dvora, mnogobrojnu djecu biti će i zamjenici župana Marijo Klement i Darko Žužak, kao i načelnik Općine Lukaš Đuro Bukvić.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni