spot_img

Siniša Brlas predstavio je svoju posljednju knjigu „Psihologija ovisnosti“ i na Sveučilištu u Osijeku

Objavljeno:

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije predstavio je svoju posljednju knjigu „Psihologija ovisnosti“ na VIII. znanstveno-stručnom skupu koji je pod nazivom „Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici“ od 13. do 15. veljače 2020. godine održan na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku. Pri tome je sudionicima skupa održao i predavanje na temu „Psihologija ovisnosti u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“.

Nakon više međunarodnih i domaćih predstavljanja ove knjige psiholozima, knjiga je sada predstavljena i svim zainteresiranim stručnjacima koji se u našoj zemlji bave prevencijom.

Knjiga „Psihologija ovisnosti“ prva je knjiga iz područja psihologije ovisnosti ne samo u našoj zemlji nego i u regiji te je pobudila osobiti stručni interes u zemlji i inozemstvu. Do sada je objavljeno već više izdanja kod dva različita izdavača (Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i Novi redak iz Zagreba), što samo po sebi govori o njezinoj vrijednosti i doprinosu borbi protiv ovisnosti, a to njezinog autora profesora Brlasa samo potvrđuje kao jednog od vodećih stručnjaka u području psihologije ovisnosti i prevencije ovisnosti na ovim prostorima.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni