Siniša Brlas predstavio svoju posljednju knjigu „Psihologija ovisnosti“ i održao dva stručna predavanja na kongresu primijenjene psihologije

Objavljeno:

Profesor Siniša Brlas stručnoj je javnosti u Republici Hrvatskoj predstavio svoju posljednju knjigu „Psihologija ovisnosti“ na 3. kongresu primijenjene psihologije koji je 18. i 19. listopada 2019. godine održan u Zagrebu. Također je na ovome Kongresu kao pozvani predavač održao i dva stručna predavanja: „Mjesto i uloga psihologije u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ i „Psihologija ovisnosti – primijenjena psihologija u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“.

Siniša Brlas radi kao psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja u Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije, a navedene ga aktivnosti dodatno afirmiraju kao vodećeg stručnjaka u području primijenjene psihologije ovisnosti, i to ne samo u našoj zemlji, nego i u regiji. Profesor Brlas još je 2010. godine za svoj osobito vrijedan doprinos hrvatskoj primijenjenoj psihologiji dobio visoko društveno priznanje „Marulić: Fiat Psychologia“, što pokazuje kako su iskustva i znanja stručnjaka iz Virovitičko-podravske županije široko prepoznatljiva i cijenjena.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni