spot_img

Siniša Horvat odlazi s mjesta načelnika Općine Suhopolje

Objavljeno:

Načelnik Općine Suhopolje Siniša Horvat danas je na svojoj facebook stranici objavio da odlazi s čela općine Suhopolje, jer se odlučio posvetiti obitelji i svom poslu u struci.

Objavu prenosimo u cijelosti.

Dragi prijatelji, život ponekad piše razne zanimljive obrate pri kojima čovjek ne smije zaboraviti što je doista najvažnije u životu, a u mojem slučaju prioritet je obitelj.

Kada poslovne obaveze postanu breme koje ne nosiš više sam, već prenosiš na najmilije, krajnji je rok za promjenu u svakodnevici. U mojem slučaju to znači povratak prvoj ljubavi i struci u kojoj se osjećam najkompetentnije i najsigurnije.

Tijekom petogodišnjeg putovanja susreli smo se sa svakojakim izazovima koje ne bih uspio sam prebroditi bez pomoći saborskih zastupnika, župana, svih članova općinskog vijeća, stručnih službi unutar općine, prijatelja općine i poslovnih suradnika. Na njihovoj pomoći, suradnji, vodstvu a u konačnici na ljudskosti i razumijevanju im od srca zahvaljujem.

Imao sam čast biti dio ekipe koja skrbi o dobrobiti naše zajednice a na tom putu mi je uvelike pomoglo zatečeno stanje na računu općine s preko milijun kuna i svim podmirenim obavezama, a ja, slijedeći taj dobar primjer iza sebe, nakon svih provedenih projekata na našem području, ostavljam preko 5.5 milijuna kuna a uskoro treba uslijediti i dodatna uplata u iznosu od 1.5 milijuna na račun općine, općine koja je svih ovih godina funkcionirala bez kreditnih zaduženja i koja ostaje i dalje u sigurnim rukama zamjenika iz redova vijećnika a potom i Povjerenika Vlade.

Hvala od srca svima koji su podržali i pomagali rad općine, isprike, također od srca, svima kojem sam na tom putu povrijedio jer doista to nisam učinio s namjerom.

Vidimo se i dalje, samo u nekom novom, opuštenijem i srdačnijem duhu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...