spot_img

Siniša Horvat: Titula Turističke patrole Večernjeg lista za Suhopolje nije došla preko noći, iza toga je dugi niz godina ulaganja u naše mjesto

Objavljeno:

Biti šampion kontinentalne Hrvatske u renomiranoj Turističkoj patroli Večernjeg lista, posebno je razveselila načelnika Općine Suhopolje Sinišu Horvata, što se moglo čuti na konferenciji za novinare u Posjetiteljskom centru Dvorac Janković u Suhopolju.

  • Iz perspektive općine Suhopolje, riječ je o desetljećima dugom trudu i ulaganju kako u sportsku infrastrukturu koju smo naslijedili još iz dana kada se u Suhopolju igrala Prva liga, do čuvanja naše kulturne baštine. Naša Župna crkva sv. Terezije Avilske ponos je našeg mjesta, ali i svatko onaj tko prolazi kroz Suhopolje, hvali njenu ljepotu. Virovitičko-podravska županija je prepoznala mogućnosti Suhopolja i kroz projekt obnove Dvorca Janković, naše naselje učinila je poželjnom turističkom destinacijom ovog dijela Hrvatske. Naravno, u ovom uspjehu, dugi niz godina sudjeluju i naše brojne udruge, župa, naši poduzetnici, a u konačnici, svoj završni dodir i cjelokupni dojam su dali naši sumještani koji drže do ljepote naše zajednice i našega mjesta. Mi iz lokalne vlasti tu smo samo kako bi izvršili njihove želje i kako bi nam život bio ugodniji. Nadam se kako će titula šampiona Turističke patrole, biti dodatan poticaj nastavka kontinuiranog ulaganja u naše mjesto, ali i cijele općinu. Posebno se to tiče Cabune gdje će izrasti Centar za kulturu zdravlja, još jedan povijesni objekt, koji od urušavanja i zaborava spašava Virovitičko-podravska županija, a na tome i županu Androviću i Županiji, veliko hvala, jer to nam nudi perspektivu još većeg i značajnijeg prepoznavanja na turističkoj karti RH.
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni