Škole u Lukaču i Rogovcu gotove za izbore!

Objavljeno:

spot_img

Župan Tomislav Tolušić obišao radove na izgradnji područnih osnovnih škola u Lukaču i Rogovcu

Radovi na izgradnji područnih škola u Lukaču i Rogovcu, napreduju prema planu, u što se uvjerio i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić prilikom posjeta gradilištima.

U Područnoj školi Lukač, pri Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića iz Gornjeg Bazja, u tijeku su radovi na elektroinstalacijama i unutarnjem žbukanju. Na školi je postavljena vanjska PVC stolarija, izvedeno je betoniranje armirano-betonske ploče te postavljeno krovište. Ukupna vrijednost investicije je 785.000,00 kuna, a financiraju ju Virovitičko-podravska županija i Općina Lukač, završetak radova očekuje se do svibnja ove godine.

Radovi na Područnoj školi Rogovac, pri Osnovnoj školi Augusta Cesarca Špišić Bukovica, su u fazi izvođenja armiranobetonske krovne ploče nakon čega slijedi postavljanje elektroinstalacija, vanjske i unutarnje PVC stolarije te izvođenje fasaderskih radova. Vrijednost investicije je 810.000,00 kuna, a završetak radova očekuje se također do svibnja ove godine.

Podsjetimo, u mandatu župana Tolušića, na području Virovitičko-podravske županije izgrađeno je i temeljito obnovljeno tridesetak škola i sportskih dvorana. Osim područnih škola u Lukaču i Rogovcu, u tijeku je izgradnja područnih škola u Starogradačkom Marofu, Sedlarici, Novoj Jošavi, Ćeralijama, Srednje škole S. Sulimanca Pitomača, studentskog restorana i poduzetničkog inkubatora.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni