Slatinčani u tuzi i nevjerici zbog smrti Borne Benčika

Objavljeno:

spot_img

Tuga i nevjerica na licima brojnih Slatinčana koji su danas prepričavali u gradskim kuloarima tragičnu smrt 19-godišnjeg Borne Benčika koji si je, prema još uvijek neslužbenim informacijama i iz neutvrđenih razloga, oduzeo život. Pogreb preminulog mladića održat će se sutra na slatinskom gradskom groblju u 14 sati.

foto: facebook.com

Nagađanja o razlozima koji su nesretnog mladića natjerali u smrt su razna, od nesretne ljubavi do nepoznatog čina kojeg se mladić sramio pa sve do obiteljskih nesuglasica, no njegovi prijatelji potvrđuju da nije imao nikakvih problema niti je imao bilo kakav razlog za takav strašan čin. Opisuju ga kao mladića koji je bio omiljen u društvu, iznimnih sportskih vještina i uvijek dobro raspoloženog. Mladić je pronađen na slatinskom Stublovcu, koji je svega nekoliko kilometara udaljen od kuće u kojoj je živio, u šumi nedaleko od makadamske ceste koja prolazi kroz šumski kraj i to svega 24 sata od trenutka kada je izašao iz obiteljske kuće gdje je roditeljima poručio da ga više nikada neće vidjeti. Obitelj nesretnog mladića neutješna je, baš kao i prijatelji i rodbina koji još uvijek ne mogu shvatiti zašto je Borna odlučio okončati život na tako tragičan način. Bio je omiljen u društvu i rijetko kada je imao tek pokoju mladenačku brigu za koju je znao reći “riješit će se i to”.

Jedan od prijatelja koji se među posljednjima dopisivao na Facebooku s Bornom neposredno prije nego što je otišao od kuće rekao je da se Borna sramio “nečega” što je napravio i da mu je rekao kako će se o tome tek pričati. I priča se i još uvijek je teško povjerovati da jedan mladi život može nestati tek zbog trenutka nepromišljenosti. Tada mu nije bilo jasno na što prijatelj misli, no ubrzo je doznao. Prijatelji preminulog mladića jučer su do dugo u noć bili na mjestu gdje je tijelo pronađeno, no utjehu, nažalost, nisu dočekali. Na mladim licima tek se mogao razaznati šok i nevjerica da njihova Borne više nema i da pravi razlog njegova iznenadnog i preranog odlaska nikada neće doznati.

Maja Šantoši
Večernji list

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni