Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Objavljeno:

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao mađioničar i iluzionist Magic Leon koji je u međuvremenu postao vrlo popularan na svom YouTube kanalu. Ove godine slavi 20. godišnjicu bavljenja magijom, a od sedme godine znao je da želi postati mađioničar.

Svojim trikovima iznenadio je i očarao sve prisutne. Najviše od svih ipak bili su oduševljenni voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan koji su u provjeravanju rekvizita Magic Leonu dodijelili svoj zlatni gumb.

Leon je od 7. godine neprekidno zaljubljen u mađioničarstvo, a kad je prvi put na jednom rođendanu vidio mađioničara, znao je da se jednog dana time želi baviti. Tata mu je kupovao knjige i kutije s trikovima, a kasnije je Leon i sam svu ušteđevinu uložio u to jer je njegova ljubav prema mađioničarskim trikovima s godinama samo rasla. Kao dijete počeo je nastupati na rođendanima, a glavni zabavljač bio je i na obiteljskim okupljanjima gdje je izvodio svoje trikove. Stol za peglanje prekrio bi dekom i to bi bio njegov mađioničarski stol za kućne nastupe.

Jako mu je bitna podrška bližnjih koju je oduvijek imao, a njegova je mama ponekad čak i sudjelovala u nastupima obučena kao Mickey Mouse. Leon danas živi sa suprugom u Velikoj Gorici, a roditelji i dalje njegovu sobu u Slatini drže netaknutom, punom njegovih mađioničarskih stvari. 2011. je bio na Supertalentu i nije prošao dalje, no novim nastupom odlučio je obilježiti 20 godina karijere, pokazati svoj izbrušeni talent i ispraviti prošlost. (Nova TV)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Marginalci su najgledaniji hrvatski film ove godine

Interes za domaćom hrvatskom komedijom itekako postoji. Jedan od...

Gradski muzej Virovitica sada je nominiran i za nagradu Europske muzejske akademije

U povodu osvajanja nagrade ŽIVA 2022. za najbolji slavenski...