Slatinsko “kino za 2 kune” privuklo 6511 posjetitelja

Objavljeno:

spot_img

Slatinsko kino jedino je kino u Virovitičko-podravskoj županiji, a u posljednje tri godine gotovo je udvostručilo broj svojih posjetitelja. Tomu su najviše pridonijele besplatne ljetne kino projekcije za sve posjetitelje i akcija ”Kino za 2 kune” koju provode Pučko otvoreno učilište Slatina i Virovitičko-podravska županija koja je sponzor filmova.

Kino

 

Akcija se počela provoditi u rujnu 2012. godine, a rezultat je 6511 posjetitelja te godine što je rekordan broj u zadnjih 10 godina. Akcija je nastavljena i u 2013. godini u kojoj su do sada održane projekcije 17 filmova koje je posjetilo 2175 posjetitelja, što nagovještava nove rekorde posječenosti do kraja godine. U petak 19. i subotu 20. travnja održat će se projekcije animiranog filma ”Pet legendi” koji je epska avantura o legendarnim čuvarima dječjih snova.

Petorica junaka suprotstavljaju se Mrakuli koji želi osvojiti svijet i obaviti ga vječnim mrakom. Čuvari se udružuju i bore do zadnjeg daha kako bi zaštitili snove, nade, vjerovanja i maštu djece. Kino dvorana POU Slatina osim filmskih projekcija bila je domaćin i brojnih priredbi, predstava, humanitarnih akcija i drugih manifestacija.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...