spot_img

Spektakl podno Papuka uz „miocenske zvijeri“, T-Rexa, Megalodona i još puno toga: U utorak 1. veljače otvara se Geo info centar Voćin

Objavljeno:

U utorak 1. veljače otvara se Geo info centar Voćin. Interes za Geo info centrom ne jenjava kroz čitav proces njegove izgradnje, no otkako je nakon službenog otvorenja najavljeno i njegovo otvorenje za sve posjetitelje, interes je nadmašio sva očekivanja. Gotovo ne postoji dio Hrvatske iz kojeg nisu pristizali upiti vezani uz mogućnost posjeta.

Već danas planirajte svoj posjet Papuku jer Geo info centar otvara svoja vrata u utorak i. veljače. Radno vrijeme centra je od utorka do subote, od 8,00 do 16,00 sati. Impozantna građevina koja svojim izgledom intrigira sve prolaznike, svojom unutrašnjošću oduševila je i najveće skeptike.

Nakon tri godine izgradnje i opremanja, ulazimo u izazovno razdoblje upravljanja Geo info centrom. Uvjereni smo da će dojmovi posjetitelja biti pozitivni kao i uzvanika s otvorenja jer doživljaj posjetitelja nam je ujedno i najveći motiv – izjavio je Alen Jurenac, ravnatelj Parka prirode Papuk.

Koliko je star naš Planet, kada se pojavio život na Zemlji te kako se on razvijao od prajuhe, preko dinosaura sve do pojave čovjeka? Koji su to fosili pronađeni u papučkim stijenama koji nam svjedoče o davnim pričama ove slavonske gore? Jesu li na Papuku davno bile karbonske močvare, oceanima plovili čudnovati amoniti, a Panonskim morem plivao morski pas megalodon? Ovo je samo dio onoga što možete saznati u Voćinu na adresi Nikole Šubića Zrinskog 1a. Kontakt za sve upite je: geoinfocentar@pp-papuk.hr (pp-papuk.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni