Sportska zajednica grada Virovitice dobila novo kombi vozilo za prijevoz sportaša

Objavljeno:

Sportaši s područja grada Virovitice natječu se po cijeloj Hrvatskoj, ali i u nizu europskih zemalja. Jedna od važnih stavki u tome je prijevoz. Zato veliko značenje imaju kombi vozila, koja na korištenje sportskim klubovima ustupa Sportska zajednica grada Virovitice. U Sportskoj zajednici grada Virovitice odlučeno je da se zamjeni dosadašnje kombi vozilo VW transporter, koje je bilo u uporabi od 2008. godine, za novije.

Tako je uz zajedničko financiranje Grada Virovitice i Hrvatskog olimpijskog odbora nabavljeno novo kombi vozilo Opel Vivaro.

– Cilj nam je da naši sportaši imaju siguran prijevoz na natjecanja, stoga smo krenuli u obnovu voznog parka Sportske zajednice grada Virovitice – tom prilikom rekao je virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

Osim u prijevoz, Grad Virovitica ove godine ulaže i sportsku infrastrukturu.

 Hvala Gradu za pomoć prilikom nabavke ovog vozila, ali i za brigu oko održavanja i izgradnje sportske infrastrukture. Trenutno su u tijeku pripreme za izgradnju atletskog i nogometnog stadiona sa 800 sjedećih mjesta, proširenje karting staze, dok će se na ostalim nogometnim terenima izgraditi navodnjavanje i uvesti rasvjeta – o aktualnim projektima u sportu na području grada Virovitice izjavio je tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Bašić)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni