spot_img

Sportski susreti Mladeži HDZ VPŽ održani u Mikleušu

Objavljeno:

U subotu, 11. srpnja, u Mikleušu na igralištu NK Mikleuša i betonskom igralištu Osnove škole Mikleuš, Mladež Hrvatske Demokratske Zajednice Virovitičko-podravske županije održala je druženje uz sportske aktivnosti: malonogometni turnir za muške članove i turnir u odbojci za ženske članove mladeži. Ukupno je na događaju sudjelovalo oko dvjestotinjak članova mladeži i gledatelja.

Mladež HDZ-a

Na malonogometnom turniru sudjelovalo je 12 ekipa iz ogranaka mladeži sa cijele županije, a u finalu je ekipa Voćina savladala Čačince i tako osvojila turnir. U odbojci je pobjedu odnijela ekipa Mikleuš II svladavši Mikleuš I.

Na druženju su sudjelovali i načelnik općine Mikleuš Milan Dundović te predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i saborski zastupnik, Josip Đakić, koji je pobjednicima uručio pehare i zahvalnice. Svim gradskim odborima koji su sudjelovali u malonogometnom turniru zahvalnice je podijelio predsjednik Županijskog odbora mladeži HDZ-a Milan Krmpotić, a ekipama koje su sudjelovale na odbojkaškom turniru zahvalnice je podijelila predsjednica mladeži HDZ-a općine Mikleuš Sanja Dundović.

Na kraju se svima obratio saborski zastupnik Josip Đakić koji se zahvalio domaćinima te izrazio nadu da će tijekom ljeta biti još ovakvih susreta. Čestitao je pobjednicima, ali i svima koji su sudjelovali jer je važno družiti se  i zajedno stvarati nove ideje.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni