U subotu 5. prosinca 2015. godine u Varaždinu u organizaciji SPK „Varaždin“ i Hrvatskog sportskog plesnog saveza održano je međunarodno plesno natjecanje gdje su svoje umijeće među parovima iz Slovenije, Mađarske, BiH i Hrvatske prikazala i dva plesna para Plesnog centra „Virovitica“.

Plesni centar Virovitica

Petar Turnaj i Ana Medved u konkurenciji mlađih osnovaca D2 kvalitativnog razreda osvojili su peto mjesto u obje plesne discipline standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Leo Jovanović i Emma Klarić u konkurenciji mlađe mladeži D3 plesne kategorije, u standardnim plesovima osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima po prvi puta plesali u visokom C kvalitativnom razredu te osvojili odlično treće mjesto i brončanu medalju.

Plesni centar Virovitica

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje plesa 13. prosinca 2015. godine u 17h u Kazalište Virovitica na „Godišnji nastup Virovitičkih mažoretkinja i Plesnog centra Virovitica uz gostovanje zvjezdice Nine Rajnović i mažoretkinja iz Garešnice“ koji se održava u sklopu manifestacije Prosinac u gradu 2015.

Plesni centar Virovitica