Srednja škola Marka Marulića radionicama i kvizom obilježila dan škole

Objavljeno:

spot_img

U povodu dana škole Srednja škola Marka Marulića organizirala je26 radionica koje su vodili nastavnici škole a sudjelovali učenici, a održane su u učionicama škole. Učenici su se na radionice prijavljivali putem internetskih stranica škole, a birali su ih prema vlastitim afinitetima.

Radionice su bile tematski široke tako se moglo naći onih koje se bave literarnim stvaralaštvom, kemijom, fizikalnim pojavama, zdravim životom, kiparstvom i astronomijom. Nakon radionica održano je kviz natjecanje iz opće kulture. Prije radionica održana je svečana sjednica nastavničkog vijeća na kojoj je ravnatelj škole Petar Žarković predstavljanje aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.

 

Iz izlaganja mogle su se čuti brojne aktivnosti koje je škola imala, a ističu se organiziranje priprema za Državnu maturu i 3. SLAFF-a, te brojni izvrsni rezultati koji su ostvareni na županijskom i državnom natjecanju. Škola će do kraja školske godine organizirati još i biciklijadu u kojoj će sudjelovati svi učenici škole, a bit će ujedno oproštaj od maturanta. Škola u raznim oblicima djeluje od 1963. Godine, te je tako već 50 godina jedna od temeljnih obrazovnih ustanova u Gradu Slatini, a brojnim aktivnostima koje organizira jedan od važnih aktera u kulturnom životu Slatine.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni