Stečaj izbjegnut – “Silosi VTC i Opeco u predstečajnoj nagodbi”

Objavljeno:

spot_img
Damir Barić
Damir Barić

U potpunoj nezainteresiranosti i izostanku znanja i sposobnosti, ova i prethodna gradska uprava na čelu s gradonačelnikom, uspjeli su svojim trudom doprinijeti uništavanju većine velikih tvrtki u našem gradu.

Kao podsjetnik na izgubljena radna mjesta, nabrajam HDZ-ove “uspjehe”: PIK Virovitica, Kooperacija, Trgocentar, Agroservis, Rad, Virovitičanka, Ukus, Uzor, Klaonica, Čazmatrans, a prepolovljen je broj radnih mjesta u TVINU, Rapidu i Hrvatskim duhanima.

Pompozne najave gradonačelnika Ivice Kirina o velikom interesu investitora za naše industrijske zone, koji stoje u redovima na ulazu u Viroviticu i samo čekaju da on potvrdi svoj mandat na sljedećim izborima, su neistinite priče i služe samo za ovo predizborno vrijeme. Sljedeća velika tvrtka u gradu koja se bori s egzistencijalnim problemom je OPECO i tvrtka SILOSI VTC.

Srećom, ovaj vrući krumpir u gradu neće biti prepušten sam sebi u svojoj agoniji borbe za opstanak, nego je zahvaljujući Virovitičanima koji participiraju u državnoj vlasti postao predmetom kojim se intenzivno bavi i Ministarstvo financija. Ovo ministarstvo poduzima sve kako bi 200 zaposlenih u OPECU i 95 zaposlenih u Silosima VTC ostali na svojim poslovima, a naše firme opstale. Postoji i podrška Vlade RH kako bi se kvalitetno proveo proces restrukturiranja i sačuvala radna mjesta. Jer, “svako radno mjesto je bitno”!

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...