Stigle su nove ljuljačke, tobogani, klackalice na tri dječja igrališta na području grada Virovitice

Objavljeno:

spot_img

Dotrajale ljuljačke, tobogani, klackalice, penjalice i vlakići na dječjim igralištima u Ulici Hrvatskih žrtava i na Trgu Eugena Kvaternika su na radost mališana i njihovih roditelja zamijenjena novima, dok je u Ulici Jana Vlašimskog uređeno jedno potpuno novo igralište. Igrala su postavljena na sva tri igrališta te još preostaje nasipanje pijeska u zaštitne zone i uređenje okoliša, što bi do kraja tjedna trebalo biti gotovo.

foto: Martina Bašić

– Grad Virovitica je ovime nastavio s uređenjem dječjih igrališta po čijem se broju, s obzirom na broj stanovnika, nalazimo u samom vrhu. Prošle smo godine rekonstruirali postojeća igrališta gdje su se nalazila dotrajala drvena igrala, a organizirano je i sedam mini igrališta na području grada te su tako neiskorištene zelene površine postalo idealno mjesto za dječje radosti i druženje, rekao je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Također, i na ostalim igralištima na području grada igrala koja su dotrajala i više nisu za korištenje bit će zamijenjena. Trenutno je u tijeku analiza stanja postojećih igrališta te priprema na nabavu zamjenskih igrala.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...