spot_img

Stjepan Lach iz Turnašice nastupio u The Voiceu

Objavljeno:

Stjepan LachNakon mjeseci najava ove subote započela je hrvatska inačica popularnog talent showa “The Voice”. U pitanju je natjecanje u kojem se traži najbolji vokal Hrvatske, a od drugih showova razlikuje se po tome što žiri na prvoj audiciji ne vidi natjecatelje jer su im okrenuti leđima (tzv. Blind Auditions). Na taj način biraju isključivo prema vokalu, a ne prema izgledu natjecatelja. U žiriju, prema svjetskoj licenci, sjede redom pjevačke zvijezde, a u hrvatskom slučaju to su Indira Levak (nekoć Vladić), Ivan Dečak iz Vatre, Tony Cetinski i Jacques Houdek.

Njihova uloga u showu je mentorska, odnosno svatko od njih imat će svoj tim, sastavljen od natjecatelja koji su njih odabrali. Točnije, svaki od natjecatelja za kojeg se okrene više od jednog stolca (više od jednog člana žirija smatra da je zaslužio mjesto u daljnjem natjecanju), sam natjecatelj bira u čijem timu želi biti. Ako se ne okrene niti jedan stolac, natjecatelj završava natjecanje.

Odmah na početku showa četvorka mentora zajedno je nastupila, a potom su nas u emisiju uveli Iva Šulentić i Ivan Vukušić. U daljnje natjecanje proći će 12 kandidata u svakom timu, a svi oni u emisiju su došli iz predaudicija koje nismo imali priliku vidjeti. Na kraju će osvojiti ugovor s izdavačem i titulu “najboljeg glasa Hrvatske”.

Nastupio Stjepan Lach iz Turnašice

Stjepan Lach iz Turnašice bio je prvi natjecatelj kojem se nije okrenuo niti jedan mentor, što znači da nije prošao dalje. Tony je na kraju kazao da se kaje što se nije okrenuo, a slično je ponovio i Dečak. Na kraju su svi skupa zaplesali uz natjecatelja kojeg nisu pustili dalje, a Indira ga je i poljubila.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...