Strateška polazišta za oslobođenje Hrvatske od unutarnje agresije

Objavljeno:

spot_img

U organizaciji Zavjeta za Hrvatsku RH i podružnice Zavjeta za Hrvatsku Virovitičko-podravske županije u Kazalištu Virovitica predstavljen ja Domovinski stožer i strateška polazišta za oslobođenje Hrvatske od unutarnje agresije. Dokument su predstavili ravnatelj Domovinskog stožera admiral Davor Domazet-Lošo, a strateški dokument je nazvan ” Oluja 2″, koja ima zadatak obraniti Hrvatske nacionalne interese.

Dokument se sastoji od 22 cjelovite zadaće koja je ponuđena Hrvatskom narodu kao i svim političkim opcijama u RH. Izdvojene su ključne točke, a to su proglašenje RH kao cjelovitim “Ekološkim dobrom” i potrebu formiranja Ministarstva Domovinske sigurnosti. Nazočnima se obratio predsjednik stranke Zavjet za Hrvatsku RH general Marko Lukić koji je u nadahnutom govoru između ostalog pozvao na buđenje nacionalne svijesti, oslobađanje stvaralačkih snaga, jedinstvo Hrvatskih branitelja, kao i unošenje optimizma kod Hrvatskog naroda. Skup i sve okupljene je također pozdravio predsjednik podružnice Zavjeta za Hrvatsku Virovitičko-podravske županije gospodin Dalibor Marić, koji je naglasio da Zavjet za Hrvatsku nije klasična politička priča, nego da je Zavjet za Hrvatsku pokret koji je rekao dosta!

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...