Stručnjaci Zavoda za javno zdravstvo gostovali na tribini o pušenju u Pitomači

Objavljeno:

spot_img

Cigarete

U ponedjeljak 11. ožujka 2013. godine u 17 sati u konferencijskoj dvorani Općine Pitomača održana je tribina za učenike osnovne i srednje škole. Tribinu su organizirali Općina Pitomača, Srednja škola Stjepana Sulimanca iz Pitomače i Klub mladih Pitomača povodom kampanje “No smoking day” koju provodi British Heart Foundation.

Gosti i predavači na ovoj tribini bili su prim. mr. sc. Miroslav dr. Venus, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije. Cilj njihova predavanja bio je upoznati sudionike s rezultatima Ankete o ovisnostima koja se od školske godine 2004./2005. kontinuirano provodi u svim osnovnim i srednjim školama u Virovitičko-podravskoj županiji te ih potaknuti na razmišljanje o štetnim djelovanjima sastojaka duhanskog dima i opasnostima od pušenja kao i prednostima nepušenja za ljudsko zdravlje.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...