Sudjelovanje na sajmu Agroexpo za izlagače besplatno

Objavljeno:

spot_img

Danas je u Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije održana sjednica Organizacijskog odbora 2. sajamske manifestacije Agroexpo 2012. Članovi odbora utvrdili su na sjednici daljnje aktivnosti u cilju priprema, organizacije i provedbe sajamske manifestacije u sklopu koje će se obilježiti 7. županijska izložba i ocjenjivanje meda i pčelinjih proizvoda i 4. međunarodno ocjenjivanje meda, 9. županijska izložba voća i povrća te 2. izložba vina i biljnih proizvoda. Manifestacija će se održati 1. rujna 2012. godine na otvorenom prostoru – Trg kralja Tomislava.

Sudjelovanje na sajmu Agroexpo za izlagače besplatno, prijave do 10. kolovoza

Svim izlagačima osigurani su besplatni izlagački prostori, a sudionici – izlagači ove sajamske manifestacije trebaju potvrditi svoje sudjelovanje na istoj prijavom putem matičnih udruga ili unutar Upravnog odjela za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije najkasnije do 10. kolovoza 2012. godine. Sukladno zaključcima Odbora po prvi puta će se suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije, na području županije provesti kemijsko ocjenjivanje uzoraka meda, dok će se aktivnosti senzoričkog ocjenjivanja i dalje provoditi, kao i prethodnih godina, u dobroj suradnji sa Agronomskim fakultetom u Zagrebu. Aktivnosti senzoričkog ocjenjivanja provoditi će prof. dr. sc. Nikola Kezić i prof. dr. sc. Dragan Bubalo.

Uz prethodno najavljeno sajamsko događanje 01.rujna 2012. obilježiti će se i Dani udruga Virovitičko-podravske županije, koje će na istom prostoru predstaviti svoj rad i djelovanje kroz izložbu svojih rukotvorina i radova te brojne kulturno umjetničke nastupe, a sve povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...