spot_img

Sutra potpis ugovora za „Dogradnju i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica

Objavljeno:

U petak 2. ožujka, s početkom od 10,00 sati u Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije, održat će se potpisivanje ugovora za dogradnju Aneksa B1 – Dnevne bolnice i za stručni nadzor nad radovima dogradnje Aneksa B1 – Dnevne bolnice.

Opća bolnica Virovitica
Opća bolnica Virovitica, snimio Antonio Jurkin

Uz nazočnost virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, ugovor za dogradnju Aneksa B1 – Dnevne bolnice, potpisat će ravnateljica Opće bolnice Virovitica Mirjana Peček i zajednica ponuditelja u kojoj su: Nexe gradnja Našice, Panon gradnja Našice, Elektrocentar Petek Ivanić Grad te Vodovod montaža Osijek. Vrijednost radova iznos 21.827.849,53 kuna. Ugovor za stručni nadzor potpisat će se sa zajednicom ponuditelja, King Art Studio Virovitica, NNM energetika Virovitica i Rešetar Slatina. Vrijednost ugovora iznosi 193.750,00 kuna.

Riječ je o jednom od najvećih i najznačajnijih projekata na području Virovitičko-podravske županije „Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica“ vrijednog 50 milijuna bespovratnih EU kuna, odobrenih u stopostotnom iznosu što predstavlja financijski najveći ostvareni europski projekt Razvojne agencije VIDRA i Virovitičko-podravske županije.

Dobivenim sredstvima opremit će se pet operacijskih sala, jedinica za intenzivno liječenje, soba za buđenje, četiri dnevne bolnice: oftalmološka, pedijatrijska, internistička i kirurška i izgradit će se jedno novo krilo bolnice u koje će se smjestiti sva ti bolnička laboratorija: patohistološki, citološki i medicinsko-biokemijski, što će omogućiti bržu i bolju analizu bržu i bolju analizu. Dobivenim medicinskim aparatima, pacijenti više neće morati ići u Zagreb i veća mjesta, jer će zahvaljujući modernoj tehnologiji, istu kvalitetu usluge imati i u Virovitici. Osim toga, provedbom ovog projekta virovitička Opća bolnica smanjit će liste čekanja, broj akutnih kreveta te istovremeno povećati funkcionalnost dnevnih bolnica.

Projekt Opće bolnice Virovitica, čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija, napisala je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, a nesebičnu potporu projektu, između ostalih, dali su ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, kao i ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric…

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni