Svakoj novorođenoj bebi Zagrebačka banka daruje otvaranje računa i pelene

Objavljeno:

Dugogodišnja odlična suradnja na relaciji Opća bolnica Virovitica – Poslovnica Zagrebačke banke Virovitica, vidjela se u srijedu, kada su direktorica poslovnice Zagrebačke banke u Virovitici Danijela Labudović Majkovčan, uz pratnju Melite Galjar (osobni bankar u Zagrebačkoj banci), uručile donaciju Općoj bolnici Virovitica.

Radi se o informatičkoj opremi koja će olakšati rad na Odjelu ginekologije i porodništva. Osim toga, Zagrebačka banka je za novorođenu djecu u OB Virovitica i njihove majke pripremila i poklon. On će se sastojati od poklon bona u iznosu od 50 kuna čime će se otvoriti račun štednje za novorođeno dijete na račun Pčelice Zagrebačke banke, kao i paket pelena u sklopu MultiPlusCard programa.

Ovom nastavku suradnje, nazočili su i: ravnateljica OB Virovitica Mirjana Peček, šef odjela ginekologije i porodništva Jadranko Šegregur, doktor kirurgije Darko Čupen, doktorica ginekologije Ljiljana Horvatiček te glavna sestra ginekologije Ksenija Mikulčić. (Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni