Sve je spremno za virovitički koncert Halida Bešlića!

Objavljeno:

spot_img

Legenda narodne glazbe Halid Bešlić u petak 28. studenoga održat će svoj samostalni koncert u Virovitici.

– Radujem se koncertu u Virovitici u kojoj do sada nisam nastupio, drago mi je što će na koncert doći jarani, prijatelji iz čitave regije, pjevati i proveseliti se sa mnom – rekao je Halid Bešlić te pozvao sve ljubitelje njegovih pjesama u Sportsku dvoranu Tehničke škole. Kako najavljuju organizatori iz Agencije Koncert, u sklopu promocije posljednjega albuma i turneje “Romanija”, Halid Bešlić predstavit će uživo neke od uspješnica s novog albuma: “Sijede“, “Sevdah da se dogodi“, “Lavanda“…, a zatim ponoviti s fanovima stare hitove: “Prvi poljubac”, “Čardak”, “U meni jesen je”, “Malo je malo dana”, “Iznad Tešnja zora sviće“, “Zlatne strune” i brojne druge. “Album, “Romanija” na kojemu se nalazi 11 pjesama, izdan je u proljeće 2013., a sve promocije u Hrvatskoj rasprodane su, praćene ovacijama i općim odobravanjem mnogobrojne publike.

Na koncertu Halida Bešlića nastupa i orkestar za sastavljanje i rastavljanje brakova – Slavonski trubači

Na koncertu će mu se pridružiti i sve popularniji Slavonski trubači iz Virovitice. Naime, nakon Brass quinteta grada Virovitice i Revijskog orkestra, Mario Kolarević odlučio je formirati sastav za “sastavljanje i rastavljanje brakova“ – Slavonske trubače. Oni izvode obrade pjesama Slavonije, Podravine, Zagorja, Međimurja, Dalmacije i Hercegovine, pjesme poznatih narodnih pjevača te poznate hitove romske glazbe. Cijena ulaznice za ovaj veliki koncert je 80 kuna u pretprodaji, a na ulazu u dvoranu 100 kuna.

T.Levak / Glas Slavonije

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...