Sve je spremno za koprivnički Rock live festival

Objavljeno:

spot_img

Ostalo je manje od deset dana do još jednog RockLive Festivala! Kao i svake godine, sada je vrijeme da se upoznamo i s bogatim dnevnim programom. Na festivalu vas očekuje provokativna izložba Marija Dimića, RockLive radio show, te niz zabavnih dnevnih aktivnosti.

RockLive Festival osim bogatog glazbenog programa poznat je i po kvalitetnom i šarolikom dnevnom programu. Riječ je o aktivnostima i radionicama u organizaciji koprivničke udruge maMUZE, a kojima je cilj aktivirati festivalsku publiku i prije večernjih nastupa omiljenih bendova.

U sklopu festivala održati će se dvije izložbe. Jedna je mladog planinara Marka Posavca pod nazivom „BILOvci u planini“. Druga, nešto provokativnija izložba, je ona Marija Dimića pod nazivom „Odjeb je lansiran“, inspirirana istoimenom pjesmom splitskog TBFa. Riječ je o ženskim aktovima rađenim kolaž tehnikom koristeći novinske članke.

Ulaznice potražite u virovitičkom Caffe baru Škola (Matije Gupca 78)

rocklive-2014-media

Dnevne aktivnosti na festivalu počinju u petak 15.8. kada već u 10 sati s koprivničkog trga kreće tradicionalna RockLive biciklijada. Istovremeno u prostoru Kampusa počinje „RockLive radio show“ u sklopu kojeg vas očekuje zabavan radio program uživo i to u petak i subotu od 10 do 13 sati i od 17 do 20 sati. Program u popodnevnim satima, točnije u16 sati donosi radionicu „Papirnate perlice“, a riječ je o eko radionici izrade nakita od starog papira. Nakon izrade nakita slijedi radionica joge na otvorenom, dok se program u 21 sat seli u RockLive kino na otvorenom gdje vas čekaju kratki filmovi sve do ponoći.

U subotu dnevni program počinje radionicom žongliranja u 16 sati, koju realizira varaždinska udruga „Krpe i konci“, dok je u 18 sati vrijeme za Tai Chi radionicu. Večernji termin zadužen je za RockLive kino i emitiranje kratkih filmova, te filmovi s SEFF festivala (Sisak Eko Film Festival).

Paralelno s dnevnim aktivnostima održavat će se i Street art program oslikavanja pročelja zgrada unutar prostora festivala, a sudjeluju Džedaj i Hans. U Kampusu će biti postavljen i „slackline“, uže po kojem možete hodati i vježbati ravnotežu.

Osim dnevnog programa objavljen je i nastup bendova po danima.

  • U četvrtak 14.8. „F.U.N.K.“ pozornica u goste dovodi 12 koprivničkih bendova, te je ulaz besplatan za sve posjetitelje.
  • U petak 15.8. na „F.U.N.K.“ pozornici očekuju vas Mighty Zazuum, Jam Ritual, .upset i WeCreate, dok će na „MAIN“ pozornici nastupiti Killed a Fox, Brain Holidays, Đubrivo i Bad Copy!
  • U subotu 16.8. na „F.U.N.K.“ pozornicu dolaze Decomposing Entity, Fast Response, Kurve i Miki Solus, a na „MAIN“ pozornicu Diskurz, She Loves Pablo, Kandžija & Gole Žene, te TBF!

Od D.J. programa, u četvrtak je „RockLive D.J. stage“ rezerviran za domaći RockLive crew, u petak dolazi D.J. Kneža, dok vas u subotu zabavlja Minga Laptalo.

Na “Electronic BASStards stage“ u petak dolaze Sladoled, octametric, illuminum, Kroono, Streepy i mmmotion, a u subotu ih zamjenjuju HerYa, Smogart, te ponovno octametric, illuminum, Kroono, Streepy i mmmotion.

U prodaji su još uvijek festivalske ulaznice! Cijena festivalske ulaznice iznosi 80 kuna, dok će na dan festivala ona iznositi 100kn.

Poznata je i cijena dnevnih ulaznica, te će ona iznositi 60kn (naplaćuje se petak i subota, četvrtak je besplatan)!

1

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...